lördag 17 mars 2012

Härligt med våren som här i Spanien har utvecklats till svensk sommar

Känns konstigt för oss nordbor  när jag går in i en butik i Nerja och biträdet säger att det är så härligt när det nu blivit vår eftersom det är varmt på kvällaran också.
Många människor på stan som går och skådar på
 sevärhter i underbara Nerja. Turister från när o fjärran.
En del går med vantar, stövlar och polo under jackan andra på väg till stranden i solklänning. Ni förstår säkert från vilka länder de olika kommer ifrån.. Lite orättvist att det i södra Spanien är vår väder när det kan mätas med vårt bästa sommarväder som vi kan längta en hel sommar efter utan att få mer än någon vecka. Här har det varit sol 60 dagar och halvmulet i tre en dag med regn annars sol och nästan vindstilla. Härligt för en västkustbo som efter hösen är fullständigt urblåst..
l
Långskjortan på bilden finns i flera färger och är ofodrad för inom o utomhusbruk.
pris 5.500 här i svart nappalan.
Njut av vårolen så mycket du kan... 
En tidig morgon när solen gick upp och värmen inte riktigt har kommit packar vi in oss för vår tänkta påskresa med kvasten till sverige

Vi börjar längta hem till vårt eget hus. Dammen har blivit isfri så fiskarna som fått åka skridskor länge  längtar efter mat. Katten sitter på kanten och väntar på sitt vanliga skrovmål men det uteblir i år eftersom fiskarna har överlevt. Morris kommer att återta balansen i trädgården när hon kommer hem och visar att hon bestämmer.
till Påsk är allt i sin ordning igen då landar påskkärringar på trappan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar