måndag 7 november 2011

VI NÄRMAR OSS VINTERN MED STORMSTEG. MEN ÄNNU LEVER HÖSTEN KVAR I TRÄDGÅRDEN.

Det är inte bar mockadesign som hör till mina intressen utan också trädgård.
Men missa ändå inte mina höstpriser på Capen för vinter och lång kavaj.
Vill ni se Capen m.m så gå ner på tidigare inlägg eller på www.mocka.com/kollektion

 HÖSTEN I TRÄDGÅRDEN är lika vacker som våren men på ett mustigare sätt. I dammen finns 6 stora gulfiskar och 17 småfisk dom är födda i sommar.. Happas de överlever vintern. Vi kommer tillsammans att följa fiskarn under vintern..
 Lingonoxbär är höstens eld i trädgården..Underbart vacker och den kan användas till många  dekorationer.
till höge skymtar den vackra mur av småsten min svärfar byggde början på 60-talet.
 Kålplantor blev dekoration i en gammal korg tillsammans med blomställningarn från jätteverbena som blommat färdigt för detta året.

 Gräsen är vinterns räddning här vid havet när man inte kan ha träd som står vackra på vintern.Vipporna blir underbara när frosten kommer, hoppas få visa dem om någon månad. I förgrunder växer benved..Lavendeln blommar nu för andra gången och tagetis tar nya tag i höstvärmen.
Sukulenter som fögyller den vackra gjutjärnsgrytan som har många år på nacken. Bordet har jag tillvekrat i träslöjden för 35 år sedan och hängt med både ute och inne.. Kan inte bli vackrare än så här.
I bakgrunden är ett snutter av klematis från förra året som kan arrangeras på många sätt.

Tillbaka till lingonoxbär som dekoration på mitt rabarberfat som jag tillverkade på cementkurs i sommar, även bollen som ligger i blev till denna roliga dag hos Madeleine på http://www.mindfulgarden.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar